Antena 3 CNN Actualitate Două fete au murit spulberate pe trotuar de o maşină, în cartierul Andronache din Bucureşti

Două fete au murit spulberate pe trotuar de o maşină, în cartierul Andronache din Bucureşti

Două fete în vârstă de şase şi 21 ani au murit, astăzi, după ce au fost spulberate pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, în cartierul Andronache.

Două fete au murit spulberate pe trotuar de o maşină, în cartierul Andronache din Bucureşti
de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   17:19

UPDATE. Copilul în vârstă de şase ani a murit în drum spre spital. De asemenea, şi cea de-a doua fată, în vârstă de 21 de ani, a murit la spital.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs pe strada Menţiunii din cartierul Andronache, acolo unde cei doi copii se aflau pe trotuar. La un moment dat, din cauza vitezei, o şoferiţă a pierdut controlul direcţiei.

Scăpată de sub control, maşina a intrat într-un stâlp pe care l-a pus la pământ, apoi i-a lovit pe cei doi copii şi s-a oprit într-un gard.

Zeci de oameni au ieşit pe stradă după producerea accidentului, iar între şoferiţă şi prietena ei şi oamenii aflaţi pe stradă a izbucnit un scandal uriaş, în urma căruia cele două femei au ieşit "şifonate".

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutorul unor echipaje medicale, copiii fiind transportaţi la spitalele Grigore Alexandrescu şi Floreasca.

"În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str. Mentiunii.

Din primele informații, conducatorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mentiunii ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost transportati la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Andronache accident București
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close