Antena 3 CNN Actualitate Ediţie Specială: Detalii în EXCLUSIVITATE despre starea lui Gabriel Cotabiţă. Ce spun specialiştii

Ediţie Specială: Detalii în EXCLUSIVITATE despre starea lui Gabriel Cotabiţă. Ce spun specialiştii

Ediţie Specială: Detalii în EXCLUSIVITATE despre starea lui Gabriel Cotabiţă. Ce spun specialiştii
Sursa foto: Foto: AGERPRES
04 Iul 2015   •   22:52

Specialişti în medicină, numerologie dar şi oameni care au trecut prin experienţa stării de comă au dezbătut şansele de recuperare ale lui Gabriel Cotabiţă, dar şi revenirea sa spectaculoasă, în cadrul "Ediţiei Speciale", cu Dana Grecu.

Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Floreasca, la Secţia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburări de ritm cardiac.

Directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta a mai precizat că recuperarea cântăreţului decurge foarte bine.

Gabriel Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 8 mai, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, declara atunci Dana Safta.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca au anunţat, printr-un comunicat de presă, că Gabriel Cotabiţă are stare generală bună şi se alimentează oral.

Mărturisirea făcută de Gabriel Cotabiță: Este foarte greu să te întorci de ACOLO


Surse medicale au precizat că Gabriel Cotabiţă are nevoie de recuperare logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cotabiţă era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde aproximativ trei săptămâni a fost ventilat mecanic.

Dana Grecu a prezentat povestea incredibilă a femeii care şi-a revenit după şase luni de comă:





×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close