Antena 3 CNN Actualitate Locale Emoții mari la întoarcerea în bănci. Cum a decurs pregătirea elevilor pentru prima zi de școală

Emoții mari la întoarcerea în bănci. Cum a decurs pregătirea elevilor pentru prima zi de școală

După ce mai bine de jumătate din anul şcolar, elevii din Timişoara au învăţat în sistem hibrid sau online, de astăzi se întorc în bănci. Cu bucurie în suflet, sute de elevi şi-au pregătit ghiozdanele ca şi când ar merge pentru prima dată la școală.

Emoții mari la întoarcerea în bănci. Cum a decurs pregătirea elevilor pentru prima zi de școală
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   16:54

Fraţii Sara, Fabian, Bogdan şi Elias visează de luni bune la redeschiderea şcolilor. Emoția de a reveni în bănci şi de a-şi revedea colegii este uriaşă. Bogdan este în clasa 1 la o şcoală de elită din Timişoara.

Bogdan, elev în clasa I spune că cel mai bine este la școală și i-a fost greu să învețe literele și cifrele acasă. Băiețelul spune că cel mai bine pricepe de la doamna învățătoare, care îl ajută  atunci când nu înțelege. Cel mai dor, în timpul în care a făcut ore online, i-a fost de domna învățătoare și de colegi.

Fabian este şi el elev la aceeaşi şcoală, dar în clasa a doua. Pentru că este un copil cu nevoi speciale, studiul online a fost unul extrem de dificil. Mama lui i-a fost alături la tot pasul, inclusiv la terapiile făcute. tot online. Bucuros din cale-afară, Fabian şi-a pregătit conștiincios ghiozdanul pentru a reveni alături de colegii săi, în clasă.

Doar 3 din cei 4 frați şi-au făcut ghiozdanele pentru ziua de 5 mai. Sara, sora mai mare, elevă în clasa a 5-a, încă mai are de așteptat până ce se va reîntoarce la şcoală. Adică atunci când rata de infectare va scădea sub 1 la mia de locuitori la nivel de oraș.

×
Subiecte în articol: şcoală Timisoara revenire banci elevi
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close