Antena 3 CNN Actualitate Inedit Era obeză, însă moartea soțului ei a trezit-o la realitate! Cum arată acum femeia, la un an de la tragedie

Era obeză, însă moartea soțului ei a trezit-o la realitate! Cum arată acum femeia, la un an de la tragedie

Era obeză, însă moartea soțului ei a trezit-o la realitate! Cum arată acum femeia, la un an de la tragedie
09 Iun 2016   •   21:16

O femeie care sufera de obezitate s-a folosit de selfie-uri în efortul ei de a slăbi, după ce vestea sinuciderii soțul ei a dărâmat-o, scrie Mirror.

Justine McCabe, o mămică în vârstă de 31 de ani, și-a făcut câte o poză în fiecare zi, timp de un an, pentru a documenta pierderea ei în greutate.

După moartea soțului ei, Justine a fost încurajată de prieteni și familie să își facă abonament la o sală de sport, pentru a depăși mai bine momentul.

Treptat, ea a renințat la gustările bogate în calorii și a început să mănânce sănătos, în timp ce mergea la sală de șase ori pe săptămână.
 
"Moartea soțului meu a fost un moment foarte greu, însă a fost și mai dureros pentru că mama mea murise cu puțin timp înainte”, a spus Justine.

"Moartea soțului meu m-a scuturat și m-a făcut să realizez că trebuie să fac mai multe schimbări în viață. Am ajuns la concluzia că trebuie să-mi urmez visele și să îmi depășesc temerile - am nevoie să trăiesc cu adevărat”, a spus Justine.

 

×
Subiecte în articol: selfie sinucidere
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close