Antena 3 CNN Actualitate Eroul de la Sevilla, umilit de Becali: ”Asta e o știre. Duckadam plătește pentru faptul că e obiectiv!”

Eroul de la Sevilla, umilit de Becali: ”Asta e o știre. Duckadam plătește pentru faptul că e obiectiv!”

Helmut Duckadam a demisionat de la FCSB. Anunţul fostului fotbalist legendar a venit cu doar o oră înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB.

Eroul de la Sevilla, umilit de Becali: ”Asta e o știre. Duckadam plătește pentru faptul că e obiectiv!”
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    07 Iul 2020   •   23:10

Helmut Duckadam a dat de înţeles că nu mai este dorit la FCSB, cel mai probabil chiar de patronul Gigi Becali, dar i-a mulţumit acestuia pentru tot ce i-a oferit.

Becali a susținut că nu el l-a împins la demisie pe Helmut Duckadam şi dacă i s-a redus cu cea mai mare proporţie salariul fostului portar s-a făcut din cauza faptului că era cel mai puţin importantă persoană din club.

”Asta nu e numai cazul lui Duckadam. S-au întâmplat lucruri și cu alții, cazuri în care nu știm să ne respectăm valorile. Întotdeauna când se întâmplă să greșească abia așteptăm să îi lovim, să arătăm dispreț față de ei. Și eu am avut momente când am fost mai respectat în Spania, decât am fost în România, după 1990. Duckadam plătește acum pentru faptul că e obiectiv. Dacă nu știe motivul, eu întâmplător l-am aflat. El a venit și a vrut dă fie obiectiv, chiar dacă vorbea de FCSB nu încerca să spună altceva decât erau lucrurile pe TV. Ăstă a fost prețul pe care l-a plătit.”, a spus Gabi Balint, la Antena 3.

Gigi Becali m-a susținut și m-a ajutat financiar

”I se face o nedreptate domnului Becali. Noi ne-am cunoscut în 2004 și m-am înscris la el în partid. El m-a ajutat la operațiile pe care le-am avut cu bani. Am avut cinci operații și m-a susținut financiar. Pe parcurs, după aia, când am mai avut un moemnt dificil, mi-a dat un telefon, avea și el nevoie de mine atunci. M-a chemat atunci să fiu președinte la Steaua. Știam că nu o să fiu, dar mă gândeam că o să fiu un președinte de imagine și cred că am făcut-o foarte bine. Și aici m-a ajutat și financiar și m-a susținut. El a rezistat la multe forțări din anturajul echipei. Au pus presiune pe el și el a cedat.”, a spus Helmut Duckadam.

×
Subiecte în articol: Helmut Duckadam Becali
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close