Antena 3 CNN Actualitate Eroul Zilei. Kineto Bebe, sport pentru copiii în izolare

Eroul Zilei. Kineto Bebe, sport pentru copiii în izolare

Peste 20.000 de părinți și copii cu diverse probleme motorii și cognitive au primit ajutor și au făcut sport de acasă cu kinetoterapeutii asociației Kineto Bebe, în cele două luni de stare de urgență.

Eroul Zilei. Kineto Bebe, sport pentru copiii în izolare
Sursa foto: Pixabay
02 Iun 2020   •   12:29

Terapeuții le-au propus părinților zi de zi exerciții adaptate vârstei și lucrului în casă pentru a depăși cu bine această perioadă. 

Mai mult, tinerele mame care au născut în această perioadă  au beneficiat de webinarii gratuite online cu specialiștii iar pentru părinții cu copii care începuseră deja programe de recuperare pediatrică a fost lansat Kineto Tel.

Raluca Chișu, fondatoarea asociației a vorbit la Antena 3 despre acest program.

„A fost dificil, orice întrerupere a terapie, a rutinei a însemnat o regresie pentru ei. Soluția pe care a trebuit să o găsim a fost una de urgență, a fost o soluție oarecum pe perioadă scurtă dar nu aveam cum să lipsim din viața copiilor. Tot ceea ce am încercat a fost să găsim modalitatea de a fi alături de copii, părinți și familii pe această perioadă. Consilierea și suportul terapeuților a însemnat foarte mult și acum când am reînceput terapiile în centru, se vede că ei au făcut mișcare acasă”, a spus Raluca Chișu. 

Sport pentru copiii în izolare

×
Subiecte în articol: Kineto Bebe sport
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close