Antena 3 CNN Actualitate Eroul Zilei. Moment emoționant în platoul Antena 3. Alexandru Arșinel împlinește 81 de ani

Eroul Zilei. Moment emoționant în platoul Antena 3. Alexandru Arșinel împlinește 81 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti români împlineşte astăzi 81 de ani. Şase decenii a fost pe scenă şi i-a încântat pe români cu spectacolele sale. Şi promite că nu se opreşte aici.

Eroul Zilei. Moment emoționant în platoul Antena 3. Alexandru Arșinel împlinește 81 de ani
04 Iun 2020   •   12:22

Vorbim despre Alexandru Arşinel, actorul care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Marele artist şi-a sărbătorit fiecare zi de naştere pe scena teatrului, locul unde se simte întotdeauna acasă.

Chiar dacă ultimele două luni au fost grele, artistul ne-a povestit că întodeuna trebuie să gândim pozitiv: „Mă simt destul de bine, toată viața am întâmpinat și bune și rele dar relele le-am depășit cu gânduri pozitive pentru ziua de mâine.  Agățându-mă de ceea ce trebuia să fac, am uitat că trebuie să dau socoteală sus”, ne-a spus Alexandru Arșinel. 

Cunoscutul actor a povestit și despre unul dintre cele mai emoționante momente din carieră: „Cel mai emoționant moment a fost întâlnirea cu mama, după ce am dat examenul la Institutul de Teatru și am reușit. La teatru erau puține locuri și în dimineața când m-am întors acasă la Iași și am intrat în dormitorul lui mama, ea dormea, am trezit-o și m-a întrebat dacă am intrat. Eu în clipa aia am bufnit în plâns, nu reușeam să îmi revin. Ea mi-a spus: lasă Nelu, o să reușești la anu. I-am zis că am intrat”.

„Eu am făcut școala tehnică, mie îmi erau dragi construcțiile. Băiatul cel mare a făcut chiar Facultatea de Construcții, mi-a făcut plăcere să mă ating de unele construcții, să mă sfătuiesc cu băiatul meu”, ne- a mai spus marele actor. 

Anul acesta îl vom revedea cu siguranță pe scenă: „Avem spectacole în repertoriu, avem câteva spectacole foarte reușite, începusem extraordinar anul acesta și dintr-o dată ne-a dat peste cap”. 

Marele artist a fost surprins de jurnalistul Adrian Ursu în platoul Antenei 3 cu un tort, pentru a sărbători evenimentul.  

Moment emoționant în platoul Antena 3. Alexandru Arșinel împlinește 81 de ani

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei Alexandru Arsinel
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close