Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Ce se întâmplă cu terenul cumpărat cu credit în bancă de Elena Udrea

Exces de putere: Ce se întâmplă cu terenul cumpărat cu credit în bancă de Elena Udrea

Exces de putere: Ce se întâmplă cu terenul cumpărat cu credit în bancă de Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2015   •   21:49

Terenul pe care Elena Udrea l-a cumpărat în 2007 cu un credit ipotecar la BRD, care a fost apoi scos la licitaţie de bancă, nu s-a vândut nici la a doua încercare, programată pentru data de 8 iulie, anul acesta, a anunţat Oana Stancu, la "Exces de putere", de la Antena 3.

Terenul a fost scos la licitaţie după ce Alexandru Faur, cel care a preluat creditul lui Udrea, nu şi-a mai plătit ratele pentru pământul de aproape 6.000 de metri pătraţi, de pe Strada Neajlovului, în partea de nord a Capitalei.

Scoaterea la vânzare a terenului de către bancă demonstrează că acel credit de peste 3 milioane de euro luat de Elena Udrea în 2007 de la BRD a devenit neperformant.

Clauzele preferenţiale ale contractului care a stat la baza celebrului credit contractat de Elena Udrea la BRD, care i-a provocat numeroase insomnii, au fost prezentate într-o ediţie "Exces de putere" din luna iunie a acestui an.

Oana Stancu a arătat atunci că, potrivit documentului, contractul a avut ca obiect un credit pentru nevoi personale nenominalizate, deci nu era vorba despre un credit ipotecar, aşa cum a susţinut Elena Udrea.


 


Citeşte şi:

Creditul făcut de Elena Udrea pentru teren, doar o ACOPERIRE. Tânărul care a preluat ratele, executat silit


×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close