Antena 3 CNN Actualitate Locale Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceava: ''Bolnavul este lăsat să moară!''

Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceava: ''Bolnavul este lăsat să moară!''

Fiica unei asistente infectate cu Covid-19 a făcut o mărturie cutremurătoare, în exclusivitate la Antena 3. Femeia a spus că mama ei este internată în continuare în spital, însă se simte mai bine şi spune că vrea să se întoarcă din nou la spital pentru a îngriji oamenii.

Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceava: ''Bolnavul este lăsat să moară!''
Sursa foto: Hepta
02 Apr 2020   •   14:21

''Bolnavii sunt lăsaţi să moară, să fie lăsaţi în voia sorţii. I s-a dat tratament, însă era lăsată secţie descoperită câte 4-5 ore. În caz de făcea vreun şoc, sau dacă avea vreo durere foarte mare, sau febră foarte mare sau ceva, nu se acţiona. Efectiv nu avea cine să acţioneze.

Tratamentul nu era dat la timp (...) Fiind asistent medical, s-a infectat din spital. Ideea e că ea la cât de grav a fost, ea se gândeşte să se meargă din nou să salveze oameni. Ea şi-a făcut cu drag meseria şi sper din suflet să se ia o măsură. Nu se merită să moară oamenii pe capete. Am înţeles că şi acum mor pe capete.

Nu este cine să îi ajute. Nu este personal, nu este tratament  (...) E strigător la cer ce se întâmplă. Ar trebui să se ia măsuri. Vrem să trăim. Oamenii vor să trăiască. Fiecare avem dreptul la viaţă şi la sănătate'', a spus fiica pacientei infectate cu Covid-19.

Exclusiv! Fiica unei asistente de la Spitalul din Suceva: Bolnavul este lăsat să moară!

×
Subiecte în articol: marturie Suceava asistenta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close