Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv. Filmul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției. Imagini-explozive!

Exclusiv. Filmul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției. Imagini-explozive!

După ce Antena 3 a difuzat în premieră naţională imaginile cu întâlnirile dintre capii poliţiei şi clanurile de interlopi, avem noi dezvăluiri-bombă. Cine a planificat întâlnirea secretă? Ce s-a discutat, negociat, ce s-a dat la schimb? Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de întâlnire, filmul complet al "Operațiunii Pian".

Exclusiv. Filmul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției. Imagini-explozive!
de Dan Gabor    |    27 Aug 2020   •   22:23

Totul despre întâlnirea Duduienilor cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, din noaptea de 8 spre 9 august. Antena 3 devoalează partea nevăzută a întregii acţiuni informativ-operative.

Noaptea de 3 spre 4 august 2020

Spiritele s-au încins la o partidă de barbut. A fost de ajuns o scânteie, contre dure legate de bani, nervii au dat în clocot și totul s-a sfârșit cu sânge pe caldarâm și apel disperat la 112.  

În încăierarea produsă, Florin Mototolea zis Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost tăiat cu un cuțit la nivelul picioarelor de Richard Emanuel Gheorghe zis Napy din clanul Rinu. Agresorul lui Pian a fost și el bătut de doi dintre frații interlopului, Ciprian și Grațian, și un văr de-al lor, Ionuț Drăghici zis Oneață. Pian a decedat la scurt timp după ce a fost dus la spital. În schimb, agresorul a supraviețuit rănilor la cap, brațe și spate pe care le încasase de la răzbunători.

Ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri sub coordonarea prim-adjunctului  de la Poliția Capitalei, Radu Gavriș și a Parchetului Tribunalului București. Richard Georghe zis Napy, frații lui Pian și vărul lor, Oneață, sunt acum în arest.

Moartea lui Emi Pian a devenit subiect de prime-time. Pe toate canalele au început să curgă știri despre amenințări între clanuri și posibile planuri de răzbunare. Tot Ministerul de Interne a intrat în stare de alertă, s-a instituit un punct de comandă și au fost luate măsuri pentru ceea ce urma: ridicarea trupului neînsuflețit al lui Pian de la IML, aducerea acasă, priveghiul și înmormântarea. Jurnaliștii au transmis, pas cu pas, desfășurarea evenimentelor.

Fața nevăzută a unei ample operațiuni a forțelor de poliție comasate de la toate serviciile

În spatele acestor evenimente există, însă, fața nevăzută a unei ample operațiuni a forțelor de poliție comasate de la toate serviciile, care trebuiau să țină situația sub control pe două paliere de mare risc: transformarea casei lui Pian în focar COVID și riscul de degenerare în conflicte violente. Să o numim OPERAȚIUNEA PIAN.

În etapa 1, după aducerea lui Pian acasă, pentru a fi pregătit de înmormântare, a fost trimis la fața locului un dispozitiv de la Poliția Sector 5. Spre seară, la casa familiei liderului de clan a început buluceala. Numărul de persoane sosite la priveghi a crescut alarmant. S-a luat decizia măririi efectivelor. În urma discuțiilor punctuale cu membrii familiei, participanții la priveghi s-au împuținat și s-a ajuns la înțelegerea că măștile și dezinfectantul trebuie folosite. S-a lăsat și cu zeci de amenzi. Însuși șeful Poliției Capitalei, comisar șef Bogdan Berechet a fost la fața locului ca să urmărească situația din teren.

Se anunța război mare între Duduieni și rivali

Încă din data de 5 august pe rețelele de socializare începuseră să apară mesaje de amenințare pentru răzbunarea morții lui Pian. S-a decis realizarea de filtre. Au fost oprite mașini suspecte în care s-au găsit zeci de arme albe, săbii, macete si topoare.

Informațiile către punctul de comandă curgeau minut cu minut. Se anunța război mare între Duduieni și rivali. Era nevoie de maximă concentrare pe eveniment, astfel că se ia decizia chemării din concediu a comisarului șef Cătălin Păștin de la Poliția Sector 5 și a adjunctului DGPMB, Aurelian Ciocârlan, responsabil pe ordinea publică.

Vineri are loc o ședință fulger și se discută noua strategie. Se stabilește intrarea la 33 de locații ale unor persoane suspecte din lumea interlopă pe raza București-Ilfov. Surpriză, însă, sâmbătă dimineața acțiunea se blochează pentru că instanța nu dă acordul pentru mandatele de percheziții. Se trece la o nouă evaluare a situației din teren. Elicopterul survolează întreaga zonă și arterele de circulație în monitorizarea mașinilor care se îndreptau spre casa lui Pian. La nivel informativ se știa că urmează să sosească din toată țara mai-marii unor grupări organizate.

Continuarea, în materialul exclusiv prezentat, joi, de Radu Tudor, la "Punctul de Întâlnire":

 

×
Subiecte în articol: clanul duduienilor Emi Pian radu tudor
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close