Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV: Imagini cu avionul care l-a adus pe Omar Hayssam în România

EXCLUSIV: Imagini cu avionul care l-a adus pe Omar Hayssam în România

EXCLUSIV: Imagini cu avionul care l-a adus pe Omar Hayssam în România
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Iul 2013   •   17:09

Antena 3 a obţinut imagini cu avionul care l-ar fi adus pe Omar Hayssam în ţară. Transportul a avut loc în urmă cu patru zile. Imaginile au fost difuzate de o televiziune din Siria. 

Realizatorul Radu Tudor a explicat, în cadrul emisiunii "Ediţie de Weekend", că nu poate fi vorba de o coincidenţă. 
 
"Nu cred că poate fi vorba de o coincidenţă atât de mare ca avionul militar să aterizeze în Siria, un stat cu probleme, în plin conflict militar, cu două zile înainte să ajungă în România singurul terorist sirian."
 
"Această operaţiune a fost făcută cu o aeronavă tactică militară românească, de tip Spartan. Nu înţeleg de ce Traian Băsescu a dorit să ne tragă pe sfoară. Succesul acestei operaţiuni constă probabil în faptul că există mai multe componente, militară, diplomatică. Afirmaţia aceea că este vorba de o operaţiune ilegală, clandestină, este momentan demontată de aceste imagini provenite de la o televiziune din Siria", a explicat Radu Tudor. 

 
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire" a arătat că Traian Băsescu a făcut un apel la Omar Hayssam. 
 
"Mi s-a părut că preşedinteel Traiana Băsescu a făcut un apel la puşcăriaşul Omar Hayssam să vorbească, să dea în gât anumiţi oameni. Bănuiesc ca va fi folosit strict pentru lupta internă politică din România. Probabil că îl interesează să obţină informaţii despre PSD, pentru lupta electorală", a explicat Radu Tudor. 

Ministerul Afacerilor Externe nu a dorit să comenteze informaţiile, motivând caracterul secret al operaţiunii.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close