Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Imagini de la atacul asupra polițiștilor tăiați cu coasa. Care este starea oamenilor legii

Exclusiv! Imagini de la atacul asupra polițiștilor tăiați cu coasa. Care este starea oamenilor legii

Doi polițiști din Dâmbovița au intervenit duminică seara la un scandal care s-a lăsat cu vărsare de sânge, în Văcărești, județul Dâmbovița. Oamenii legii au fost tăiați cu coasa de doi frați agresivi, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a se apăra. Antena3 prezintă imaginile în exclusivitate.

Exclusiv! Imagini de la atacul asupra polițiștilor tăiați cu coasa. Care este starea oamenilor legii
de Maria Teodorescu    |    10 Aug 2020   •   17:32

Din imagini se vede cum oamenii legii sunt la pământ, iar localnicii sunt cei care le-au sărit în ajutor până la sosirea cadrelor medicale.

Exclusiv! Imagini de la atacul asupra polițiștilor tăiați cu coasa. Care este starea oamenilor legii

Exclusiv! Imagini de la atacul asupra polițiștilor tăiați cu coasa. Care este starea oamenilor legii

Cei doi polițiști au ajuns la spital cu răni grave după ce au fost atacați cu furcile și coasele de doi frați cunoscuți drept scandalagii. Cei doi polițiști de la Secția 1 din Târgoviște în vârstă de 39, respectiv 49 de ani, au fost loviți cu coasa și au ajuns la spital cu răni la mâini și corp.

Și agresorii în vârstă de 41 și 43 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost împușcați în picior și în abdomen, de polițiștii aflați în legitimă apărare. Unul dintre polițiști, cel care și-a pierdut 4 degete de la o mână și unul dintre agresori au fost transferați la spitalul Floreasca din Capitală. 

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă și ultraj. 

Dumitru Coarnă: Singura soluție a fost pistolul

”Unul dintre polițiști a fost operat astăzi dimineață la Spitalul Floreasca din București, are 4 tendoane tăiate de la degete. Ei sunt în afara oricărui pericol, dar problema se pune cu mâna, dacă va putea fi recuperată în totalitate. Problema de fond rămâne educația, la care mai trebuie lucrat. Era un conflict extrem de banal, pornit de la alcool, dar au luat coasa și efectiv s-au repezit către polițiști. Singura soluție a fost pistolul. 

Gândiți-vă că unul dintre polițiști din reflex a întins brațul și a prins coasa în mână că altfel cine știe ce s-ar fi putut întâmpla acolo. E o tentativă de omor standard. Adică de la un conflict banal, pe fondul consumului de alcool cu niște vecini, ajungem să ieșim cu coasa la poliție...e deja prea mult.”, a declarat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Polițiștilor, la Antena3.

"IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcărești, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști. Avand în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior  de către agentul de poliție", a transmis IPJ Dâmbovița.

×
Subiecte în articol: politisti Văcărești coasă
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close