Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă, interlopul ucis noaptea trecută în Capitală, au fost difuzate în exclusivitate, la Antena 3. Sunt imagini de la Spitalul Universitar, acolo unde bărbatul a fost dus imediat după ce a fost înjunghiat, iar în clipul video se vede agitaţia de pe holurile unităţii medicale.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital
de Denisa Nedelcu    |    04 Aug 2020   •   16:22

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. Foarte rapid au venit atât cei de la Poliţie, cât şi cei de la Ambulanţă, iar Emi Pian a fost dus la spital.

În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian, pe numele său adevărat Florin Mototolea, nu a reuşit să supravieţuiască.

Atacatorul lui Emi Pian, în spital

Tot la spital se află şi cel care l-ar fi atacat pe interlop, iar medicii de la Spitalul Elias spun că acesta este într-o stare delicată. Bărbatul ar fi fost atacat la rândul lui de fratele lui Emi Pian, atunci când acesta din urmă şi-a văzut ruda într-o baltă de sânge.

La această oră se fac audieri la Serviciul Omoruri, din Poliţia Capitalei.

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a murit executat de un rival pe o stradă din București.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

×
Subiecte în articol: Emi Pian Florin Mototolea femur
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close