Antena 3 CNN Actualitate Familia Luizei Melencu, revoltă la adresa procurorilor: „Am fost monitorizați tehnic. Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi”

Familia Luizei Melencu, revoltă la adresa procurorilor: „Am fost monitorizați tehnic. Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi”

Familia Luizei Melencu aduce critici grave procurorilor DIICOT.

Familia Luizei Melencu, revoltă la adresa procurorilor: „Am fost monitorizați tehnic. Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi”
de S.T.    |    20 Ian 2020   •   14:58

Oamenii sunt revoltați după ce DIICOT i-ar fi informat că au fost interceptați în propria casă după deschiderea dosarului Caracal.

„Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat în urmă cu vreo trei luni, când au venit de la Craiova să ridice lucrurile Luizei. Atunci ar fi avut timp să planteze microfoanele și acele camere. DIICOT în loc să-i urmărească pe complicii lui Dincă... am devenit din părți vătămate suspecți”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Întrebat dacă a citit rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT în cazul Caracal, bunicul Luizei susține că totul a fost aranjat.

„Totul a fost aranjat. Convorbirea dintre Dincă și acel deținut. Nu se puteau obține acele informații, a fost o mânărie a DIICOT.

Dosarul se află la judecătorie, așteptăm să vedem cum se pronunță judecătorul”, a mai spus Stelian Iordache.

Familia Luizei Melencu, revoltă la adresa procurorilor

Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă că, iniţial, a vrut să arunce în râul Olt corpul Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019, însă apoi s-a răzgândit şi a ars cadavrul într-un butoi din curtea casei sale.

Conversaţiile dintre cei doi sunt redate în rechizitoriul trimis în instanţă de procurorii DIICOT, fiind probe importante la dosar.

DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal. 

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close