Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie din București și-ar fi ucis mama, după un conflict în propria locuință

O femeie din București și-ar fi ucis mama, după un conflict în propria locuință

O crimă oribilă a avut loc în București. În cursul zilei de sâmbătă, o femeie și-ar fi ucis mama a fost audiată de polițiștii de la Omoruri. Femeia le-a povestit polițiștilor că a împins-o pe mama sa, iar în urma căzăturii aceasta s-ar fi lovit la cap.

O femeie din București și-ar fi ucis mama, după un conflict în propria locuință
Sursa foto: Hepta
de Andrei Grigore    |    15 Mai 2021   •   16:15

UPDATE // 18:12: Femeia a dat declarații în fața polițiștilor de la Serviciul Omoruri. Ea a mărturisit că a avut o ceartă aprinsă cu mama ei, a împins-o iar în urma căzăturii femeia s-a lovit la cap. La acest moment, este cercetată fapta de loviri cauzatoare de moarte. În urma declarațiilor femeii, ea ar fi împins-o pe mama sa, iar în căzătură s-a lovit la cap. 

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime, dar așteaptă până în cursul zilei de luni, când vor fi gata rezultatele autopsiei. La acel moment se va putea stabili exact dacă femeia are și alte urme de violență pe corp. 

Știrea inițială: Potrivit surselor Antena 3, este vorba despre o femeie care și-ar fi ucis mama în cursul zilei de sâmbătă, în locuința lor din zona Pantelimon.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și ulterior, femeia care ar fi comis crima a fost luată de polițiștii de la Omoruri. În continuare, ea este la audieri, la sediul Poliției Omoruri.

Totul ar fi pornit de la o ceartă în locuință și femeia în vârstă ar fi fost lovită, în urma conflictului, cu un obiect în zona capului.

Polițiștii încă cercetează dacă este vorba despre această faptă sau dacă decesul s-a petrecut în alte circumstanțe. 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close