Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul mamei și copiilor înjunghiați de bunic. Tânăra este, de fapt, cea care a folosit cuțitul

Răsturnare de situație în cazul mamei și copiilor înjunghiați de bunic. Tânăra este, de fapt, cea care a folosit cuțitul

Caz șocant într-o comuna din județul Cluj. O tânără și cei doi copii ai săi de 6, respectiv 10 ani, au ajuns, miercuri, la spital, cu plăgi înjunghiate.

Răsturnare de situație în cazul mamei și copiilor înjunghiați de bunic. Tânăra este, de fapt, cea care a folosit cuțitul
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   07:36

Femeia a declarat, în primă instanță, că socrul ei ar fi cel care a înjunghiat-o atât pe ea, cât și pe cei doi copii. Totul s-ar fi petrecut din cauza unui conflict spontan.

Din primele cercetări însă, oamenii legii au descoperit că femeia ar fi, de fapt, cea care a folosit cuțitul. Aceasta și-a rănit cei doi copii, după care s-a înjunghiat singură. 

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple plăgi la nivelul abdomenului, penetrante în stomac și la nivelul gâtului. Aceasta a fost dusă imediat în sala de operație, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

Cei doi copii prezentau plăgi la nivelul toracelui și la nivel cervical, care au putut fi suturate însă chiar în secția de Primiri Urgențe. Aceștia au fost trimiși la spitalul de pediatrie pentru supraveghere.

 

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close