Antena 3 CNN Actualitate Primul interviu cu femeia infectată cu noua tulpină de coronavirus: ”Cred că este o greșeală!”

Primul interviu cu femeia infectată cu noua tulpină de coronavirus: ”Cred că este o greșeală!”

Antena 3 a prezentat în exclusivitate un interviu cu femeia din Giurgiu, infectată cu noua tulpină SARS CoV-2, care face ravagii acum în Marea Britanie.

Primul interviu cu femeia infectată cu noua tulpină de coronavirus: ”Cred că este o greșeală!”
de Laura Dinu    |    18 Ian 2021   •   12:30

 

Luni, la ora 00:00, femeia de 27 ani din Colibasi, primul caz de tulpină nouă de COVID în Ro, iese din izolare, după 14 zile.

Primarul din localitate a decis totuși ca femeia să fie testată de asistentul din comună, asta deși DSP nu impune acest lucru. Testarea ar urma să aibă loc în jurul orei 10.00.

Femeia a fost testată în urmă cu două săptămâni, dar confirmarea cu infectarea cu noua tulpină a venit dupa 5 zile. Ea a declarat ca nu a fost plecată din țara și nici nu a intrat în contact cu multă lume. Din cei șase membri ai familiei, patru au fost infectați și doar în cazul ei analiza a scos la iveală tulpina nouă de COVID.

Femeia susține că nu i s-a dovedit în acte că este infectată cu noua tulpină. 

”Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat. M-au sunat de la Matei Balș și mi-au spus că sunt purtătoare de tulpina nouă. Noi ne mai duceam la Matei Balș, de fiecare dată când aveam o problemă. Și am fost acolo special pentru testare, pentru că cea mică avea simptome gastrointestinale și tușea. 

După testarea de acolo au trecut 3 zile. Și după 3 zile mi-au spus că au văzut modificări. Dar copila nu are tulpină, nici nu știu ce să zic.. Are coronavirus, dar nu are noua tulpină, chiar dacă o alăptez, pentru că are doar 10 luni”, spune femeia. 

Aceasta nu crede că a avut noua tulpină.

”Cred că a fost o greșeală. Asta cred eu! Nu am fost niciodată în afara țării. Și nici în contact cu alte persoane. Pentru că de asta mă și intreb... de unde noua tulpină la mine..”. 

Mai mult decât atât, femeia susține că a cerut ca testul să fie repetat, susținând că acela ”nu are cum să fie testul ei”. Însă nimeni nu a mai făcut nimic. Din fericire, acum se simte bine, atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei. 

”A fost o simplă răceală! Nu am avut nimic, cum se spunea la presă, că suntem bolnavi... Cum au spus și vecinii noștri.. Nu am avut nimic, decât în 3 zile mi-am pierdut gustul și mirosul. Atât! Dar mi le-am recuperat!, a mai declarat femeia. 

×
Subiecte în articol: noua tulpină
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close