Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Mircea Badea: Le mulţumim cetăţenilor pentru că îi interesează ceea ce facem şi ceea ce spunem

Fii la putere! Mircea Badea: Le mulţumim cetăţenilor pentru că îi interesează ceea ce facem şi ceea ce spunem

Fii la putere! Mircea Badea: Le mulţumim cetăţenilor pentru că îi interesează ceea ce facem şi ceea ce spunem
de S.T.    |    02 Iul 2015   •   19:54

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămîni, jurnaliştii noştri au străbătut ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România v-au intrat în casă nu doar prin intermediul televizorului.

Astăzi, colegii noştri Mircea Badea, Mugur Ciuvică, Nadina Cîmpean şi Cătălina Porumbel sunt la Târgovişte. Lor li s-au alăturat Felix Rache şi Ionuţ Cristache.


"Am stat de vorbă cu cetăţenii. E un schimb de informaţii şi de stare care cred că este important pentru fiecare dintre noi. Le mulţumim mult că s-au adunat aici, în centru, le mulţumim pentru că îi interesează ceea ce facem şi ceea ce spunem. Credem în lucruri comune, avem sentimente şi stări comune şi e întodeauna o experienţă benefică acest schimb de puncte de vedere şi chiar de probleme", a declarat Mircea Badea.

Jurnaliştii Antena 3 sunt acum în centrul oraşului. Nu ezitaţi să faceţi selfie-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România.

Fii la putere!



×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close