Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Se redeschide secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Tulcea

Fii la putere! Se redeschide secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Tulcea

Fii la putere! Se redeschide secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Tulcea
01 Iul 2015   •   22:12

Caravana Antena 3 "Fii la putere!" a ajuns astăzi la Tulcea. Oana Stancu, Radu Tudor, Maria Linda, Iulia Zgripcea, Felix Rache şi Ionuţ Cristache au protestat astăzi în Piaţa Civică, alături de locuitorii oraşului, pentru redeschiderea secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean.

În urma difuzării protestului la Antena 3, ministrul Nicolae Bănicioiu a anunţat, în cadrul unei intervenţii în emisiunea Sinteza Zilei, că începând de mâine secţia de Pediatrie a Spitalului din Tulcea se va redeschide. "De mâine avem medic la Pediatrie, la spitalul din Tulcea", a spus ministrul Bănicioiu.

„În momentul de faţă s-a găsit această variantă şi suntem în discuţie şi cu alţi medici”, a adăugat ministrul.

Fii la putere!


Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului. 


Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 
 
Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfie-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Fii la putere
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close