Antena 3 CNN Actualitate Finanțiștii de la Gorj, maziliți după dezvăluirile despre firmele familiei deputatului PNL Dan Vîlceanu. ”Firma verificată este a mamei mele”

Finanțiștii de la Gorj, maziliți după dezvăluirile despre firmele familiei deputatului PNL Dan Vîlceanu. ”Firma verificată este a mamei mele”

Deputatul PNL Dan Vîlceanu este în centrul unui scandal imens după ce România Liberă a scris că politicianul s-a răzbunat, cu ajutorul ministrului Florin Cîțu, în urma unei anchete care a vizat afacerile familiei sale. 

Finanțiștii de la Gorj, maziliți după dezvăluirile despre firmele familiei deputatului PNL Dan Vîlceanu. ”Firma verificată este a mamei mele”
Sursa foto: Foto: Dan Vilceanu/Facebook
27 Ian 2020   •   13:50

Mai exact, Dan Vîlceanu este acuzat că s-ar afla în spatele mutării disciplinare a șefilor de la Finanțe Gorj, după ce aceștia au informat organele judiciare că una din firmele familiei deputatului Vîlceanu face afaceri fictive cu firme fantomă.

”Cu sprijinul lui Florin Cîțu, noul ministru al Finanțelor, Vîlceanu i-a mazilit, instantaneu, pe doi dintre șefii Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj, Marin Ciumag și Alin Ionel Goleanu, ”vinovați” că au sesizat organele judiciare în legătură cu afacerile fictive derulate de S.C. TREFO S.R.L. cu firme fantomă, din rețele de crimă organizată.  Astfel, Marin Ciumag, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj, a fost mutat ”disciplinar” la Galați, iar Alin Ionel Goleanu, coordonatorul structurii care a făcut verificări la S.C. TREFO S.R.L., a fost mutat la București”, se arată în articolul publicat de România Liberă.

Contactat telefonic la Antena 3, deputatul Dan Vîlceanu dezminte toate informatiile din articol si aruncă toată vina asupra unui jurnalist local.

”În momentul în care am devenit deputat, toate firmele la care am fost acționar au fost închise”, a spus deputatul PNL, la Antena 3, adăugând că mama sa este acționarul principal al firmei verificate de ANAF Gorj. 

 


 

×
Subiecte în articol: Dan Vîlceanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close