Antena 3 CNN Actualitate Firea: PNL a susținut contracte dubioase la Primăria Capitalei

Firea: PNL a susținut contracte dubioase la Primăria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, la Antena 3, că PNL a condus RADET în perioada 2009 - 2016 și că liberalii nu sunt deloc străini de problemele Bucureștiului.

Firea: PNL a susținut contracte dubioase la Primăria Capitalei
13 Dec 2019   •   20:47

"I-aș transmite domnului președinte al țării faptul că partidul domniei sale nu este străin de lucrurile negative care s-au întâmplat în București. Membrii PNL au condus atât regia de termificare, din cauza căreia suferim și acum.

Membrii PNL au condus destinele acestui oraș pentru că au avut ani de zile majoritatea în Consiliul General, membrii PNL care erau atunci și sunt și acum în PNL au făcut rău acestui oraș prin faptul că au susținut anumite firme private care au avut contracte cu Primăria Capitalei în defavoarea cetățenilor, unele din cele pe care le-am nominalizat.

Membrii PNL, timp de peste 20 de ani de zile, s-au opus consolidării clădirilor cu risc seismic (...). Este foarte simplu să faci declarații doar politice, dar să nu vezi care este și vina ta pentru situația gravă din București", a declarat Gabriela Firea, la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Gabriela Firea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close