Antena 3 CNN Actualitate Firea renunţă la taxa de poluare. Bucureştenii care au achiziţionat deja vinieta ecologică vor primi banii înapoi

Firea renunţă la taxa de poluare. Bucureştenii care au achiziţionat deja vinieta ecologică vor primi banii înapoi

Gabriela Firea renunţă la introducerea vinietei anti-poluare, care ar fi intrat în vigoare de la 1 martie. Primarul general spune că a luat această decizie în urma dezbaterii organizate pe Facebook, unde numărul românilor care s-au opus acestei taxe a fost peste aşteptări. Cei peste o mie de bucureşteni care au achiziţionat deja vinieta ecologică îşi vor primi banii înapoi.

Firea renunţă la taxa de poluare. Bucureştenii care au achiziţionat deja vinieta ecologică vor primi banii înapoi
Sursa foto: Antena 3
25 Feb 2020   •   18:42

''Renunţ la această vinietă pentru că trebuie să îi ascult pe toţi bucureşteni şi pentru că ei în număr foarte mare s-au pronunţat împotriva acestei viniete ecologice, pe care am dorit să o introduc.Probabil nu am fost foarte bine pregătiţi cu toţii. Noi ca autoritate ne-am pregătit, dar probabil că ar fi fost nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare. Faptul că eu renunţ la această vinietă anti-poluare şi voi veni în luna martie, în faţa Consiliului General cu un proiect de anulare al propriului proiect de anul trecut, nu înseamnă că abandonăm lupta'', a declarat Gabriela Firea.

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea vinieta taxa de poluare
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close