Antena 3 CNN Actualitate Florin Salam, amendat de Poliție după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam, amendat de Poliție după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a fost amendat de Poliție, după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a cânta, la fel ca și alte nume mari din lumea manelelor din România.

Florin Salam, amendat de Poliție după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2020   •   23:15

După ce a plecat din casa familiei lui Emi Pian, Florin Salam a fost oprit de polițiști și amendat pentru că nu a purtat masca de protecție. De asemenea, alte câteva zeci de persoane au primit amendă pentru același lucru, valoarea totală a sancțiunilor fiind de peste 14.000 de lei.

Florin Salam a fost invitat, în această după-amiază, de familia lui Florin Mototolea, să cânte la priveghiul acestuia, așa cum se obișnuiește în rândul clanurilor.

La plecare, Salam a fost oprit de polițiști și amendat.

Sute de oameni s-au îngrămădit în curtea și casa lui Emi Pian atunci când sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost adus acasă de la morgă.

În vârstă de 39 de ani, Emi Pian a fost omorât în dimineața zilei de 4 august, atunci când un tânăr în vârstă de 27 de ani, membru al unui clan rival, l-a înjunghiat cu un cuțit, după un joc de barbut.

Florin Salam, amendă pentru lipsa măștii de protecție la priveghiul lui Emi Pian

La rândul său, tânărul care l-a ucis pe Pian a fost bătut și tăiat cu un topor și se află în stare critică la spitalul Elias.

Rudele și apropiații lui Emi Pian au jurat să se răzbune pentru crima comisă de tânărul care face parte din clanul Rinu, iar șefii Poliției au anunțat că situația va fi ținută sub control.

Noaptea trecută, aproximativ 100 de polițiști și jandarmi au făcut razii în zonele în care locuiesc interlopii, ocazii cu care au întocmit mai multe dosare penale, după ce au găsit pistoale, săbii, topoare și cuțite în mașinile unor suspecți.

×
Subiecte în articol: Florin Salam
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close