Antena 3 CNN Actualitate Social Fost procuror din Craiova, săltat când plătea cu bani falși. Procurorul campion la infracțini, prins după nouă luni

Fost procuror din Craiova, săltat când plătea cu bani falși. Procurorul campion la infracțini, prins după nouă luni

Un fost procuror din Craiova, care a încalcat cam tot ce a putut din Codul Penal, a fost prins aseară. Acesta era cautat încă din martie 2019 pentru 29 de infracţiuni şi a fost reţinut în momentul în care a încercat să plătească folosind bani falşi.

Fost procuror din Craiova, săltat când plătea cu bani falși. Procurorul campion la infracțini, prins după nouă luni
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Dec 2019   •   08:41

Bărbatul este acuzat de abuz în serviciu, delapidare şi înşelăciune după ce a păcălit zeci de oameni cu peste 1,7 milioane de euro. 

Fostul procuror, devenit executor judecătoresc, promitea oamenilor case la preţuri de nimic, în schimbul unui comision de câteva mii de euro. Însă oamenii rămâneau şi fără bani, şi fără casa promisă. 

Procurorii au primit peste 30 de plângeri din partea clienţilor înşelaţi, iar prejudiciul se ridică la impresionanta suma de 1,7 milioane de euro. Când şi-a dat seama că laţul se strânge, fostul procuror s-a făcut nevăzut. 

În septembrie 2018, a dispărut de la seviciu şi de acasă. În ziua plecării, angajaţii săi au găsit toate birourile răvăşite, iar din sertare lipseau toate documentele. Foştii colegi ai procurorului au cerut arestarea preventivă a acestuia. Însă, poliţiştii au reuşit să îl prindă abia ieri, în judeţul Iaşi, în timp ce încerca să plătească cu bani falşi. Mihai Drăgoi a fost audiat întreaga noapte de către procurorii DIICOT, care urmează să ceqară mandat de arestare preventivă păe numele său. 

Fost procuror săltat când plătea cu bani falși. Procurorul campion la infracțini, prins după nouă luni

×
Subiecte în articol: Craiova procuror Cod Penal
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close