Antena 3 CNN Actualitate Fostul președinte Emil Constantinescu, control medical la Spitalul Elias

Fostul președinte Emil Constantinescu, control medical la Spitalul Elias

Fostul președinte Emil Constantinescu a făcut un control medical la Spitalul Elias.

Fostul președinte Emil Constantinescu, control medical la Spitalul Elias
13 Dec 2019   •   17:19

Fostul preşedinte Emil Constantinescu s-a prezentat, în cursul zilei de vineri, la Spitalul Elias pentru o investigaţie de rutină, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale.

Conform surselor, fostului preşedinte i s-a făcut o tomografie abdominală. 

Conform surselor Antena 3, Emil Constantinescu a venit pentru un control postoperator, deoarece nu se simțea bine.

Reprezentanții fostului președinte spun că a fost doar un control de rutină, fostul președinte fiind ușor gripat.

Emil Constantinescu, la Spitalul Elias

 "Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă, nu a fost 'spitalizat de mai multe ori', aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o", se arată într-un comunicat transmis vineri de la Cabinetul fostului preşedinte al României.

 Potrivit comunicatului, în 10 decembrie, Emil Constantinescu a participat, la BNR, la prezentarea volumului 3 al trilogiei 'Resursele minerale ale României. Resurse energetice', precum şi la lansarea cărţii 'România în timpul administraţiei Emil Constantinescu' scrisă de istoricul Alex Mihai Stoenescu.

Luni fostul şef de stat va fi prezent la şedinţa solemnă a Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. Totodată, în cursul săptămânii viitoare, el va participa la evenimentul organizat de Guvern - '30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989' şi va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului, în Parlamentul României, de către preşedintele Klaus Iohannis, se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: emil constantinescu Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close