Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri la Antena 3. „La închisoare erau niște condiții absolut inumane. A stat într-o cameră de 45 de persoane, fără paturi, cu o singură toaletă”

Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri la Antena 3. „La închisoare erau niște condiții absolut inumane. A stat într-o cameră de 45 de persoane, fără paturi, cu o singură toaletă”

Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri la Antena 3. „La închisoare erau niște condiții absolut inumane. A stat într-o cameră de 45 de persoane, fără paturi, cu o singură toaletă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    18 Mai 2019   •   12:15

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a făcut sâmbătă dezvăluiri incredibile la Antena 3.

„Am vorbit cu el ultima oară acum două zile. El este în luptă cu sistemul încă din anul 2005 și lucrul ăsta l-a călit foarte mult. E adevărat că i-a și creat o uzură, dar nu e prima oară când trece prin momente grele”, a spus Mihai Mazăre la Antena 3.

Citiți și: Poliția Română: Radu Mazăre va fi adus luni în țară

Acesta a vorbit și despre zvonurile privind evadarea lui Radu Mazăre din închisoarea din Madagascar.

„Este o prostie spusă de un ziarist incompetent de la o altă televiziune. E o informație neverificată. Nici nu se pune problema de așa ceva. Pot să vă spun că astăzi, la momentul la care noi vorbim, el este într-o procedură de mutare din pușcăria grea în care s-a aflat până acum într-o altă zonă a pușcăriei în care sunt condiții puțin mai bune. Acolo unde stătea el erau niște condiții absolut inumane. Era o cameră de 45 de persoane, fără paturi, fără nicio amenajare, cu o singură toaletă și cu un singur robinet cu apă. A făcut o solicitare către directorul închisorii să fie mutat în condiții mai bune și uite că a reușit”.

Fostul primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre va fi extrădat din Madagascar şi va fi adus sub escorta Poliţiei, în România, pe data de 20 mai.

Mazăre a plecat în Madagascar de mai bine de un an, iar acolo a făcut demersuri pentru obţinerea azilului.

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa definitivă care a atras şi mandatul internaţional este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. 

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close