Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea dă cărțile pe față: Câți bani a cheltuit, de fapt, Primăria Generală pentru a lupta cu COVID-19

Gabriela Firea dă cărțile pe față: Câți bani a cheltuit, de fapt, Primăria Generală pentru a lupta cu COVID-19

Gabriela Firea a fost prezentă, joi seară, în studioul "Sinteza zilei" unde unii dintre cei mai importanți jurnaliști din România i-au adresat întrebări. Președintele asociației Grupul de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a întrebat-o pe Gabriela Firea câți bani a cheltuit Primăria Generală pentru a combate efectele pandemiei.

Gabriela Firea dă cărțile pe față: Câți bani a cheltuit, de fapt, Primăria Generală pentru a lupta cu COVID-19
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Gabriel Dano    |    24 Sep 2020   •   22:14

"Am cheltuit peste 10.000.000 de euro. Ni s-a spus 'cheltuiți, cheltuiți, cheltuiți, abandonați șantierele, abandonați celelalte obiective, pentru că Guvernul vă va deconta acești bani din surse naționale, bugetul țării și din fonduri europene'. Noi, am crezut pe cuvânt și am făcut toate cheltuielile necesare pentru cele 19 spitale, de asemenea pentru toate persoanele din carantină în București.

Au fost mii de persoane în București venite din toate țările Europei - toate aceste cheltuieli, nu doar doar de cazare, ci și de alimentație, îmbrăcăminte, asistență și sanitară și, de multe ori, psihologică, și îngrijirea copiilor, au fost acoperite de către Primăria Capitalei", a precizat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close