Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi gălățeni s-au bătut pentru un loc de parcare. Bărbații au ajuns la spital

Doi gălățeni s-au bătut pentru un loc de parcare. Bărbații au ajuns la spital

Doi gălățeni s-au bătut pe un loc de parcare. Cei doi bărbați nu s-au rezumat doar la loviturile de pumni și picioare. Ei au apelat și la bâtele de baseball.

Doi gălățeni s-au bătut pentru un loc de parcare. Bărbații au ajuns la spital
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   16:56

Doi bărbați din Galați s-au luat la bătaie pentru loc de parcare. Inițial, părtiții gălățeanului care a inițiat bătaia au fost doar spectatori, dar au decis să sară în apărarea fiului lor, un adult în toată firea.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i potoli pe cei doi indivizi, care ulterior, au fost transportați la spital pentru îngrijiri.

Pentru isprava lor nu s-au ales doar cu răni, ci și cu dosar penal pentru lovire și tulburarea liniștii publice. În urma unui apel 112, la fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie.

Miercuri, 21 aprilie, la ora 16:20, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție în cartierul Micro 19, unde era semnalată o bătaie între mai multe persoane.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat care prezenta o rană deschisă la cap, iar un al doilea bărbat prezenta urme de lovituri la nivelul corpului. Oamenii legii au solicitat un echipaj medical de urgență, iar ambele persoane au fost transportate, sub paza jandarmilor, la Spitalul Județean de Urgență, pentru investigații medicale.

Din verificările făcute la fața locului, jandarmii au stabilit că între cei doi a intervenit un conflict spontan pe fondul ocupării unui loc de parcare, neatribuit conform prevederilor legale.

×
Subiecte în articol: bătaie parcare Galați dosar penal
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close