Antena 3 CNN Actualitate Gata cu distracția! Anunțul făcut de Violeta Alexandru. ”Nu ne dorim lucrul acesta”

Gata cu distracția! Anunțul făcut de Violeta Alexandru. ”Nu ne dorim lucrul acesta”

Ministrul Muncii lansează un prim scenariu și anume închiderea teraselor din cauza numărului mare de infectări. Violeta Alexandru susține că a observat că la terase nu se respectă regulile sanitare. Pe de altă parte, administratorii de terase spun că o astfel de decizie ”i-ar doborî de tot”.

Gata cu distracția! Anunțul făcut de Violeta Alexandru. ”Nu ne dorim lucrul acesta”
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    13 Iul 2020   •   11:16

”Atunci când au situații de aglomerare la intrare, trebuie să apeleze, dacă persoanele care aglomerează acest spațiu de intrare sunt pe domeniul public, trebuie să apeleze la Jandarmerie”, a declarat Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: Administratorii de terase să apeleze la Jandarmerie

Ministrul Muncii spune că problemele vin din modul în care se fac rezervările. 

Am o problemă în modul în care se fac rezervările și cred că trebuie identificată cauza pentru care se creează aglomerare. Nu o să poată sta câte un agent de poliție, câte un angajat pe fiecare persoană, deci trebuie să fim fiecare responsabili, după cum în momentul în care ai cerut, pentru că au fost cereri nenumărate pentru redeschiderea teraselor, în momentul în care ai cerut asta, trebuie să îți asumi o responsabilitate”.

Închiderea teraselor, inevitabilă fără respectarea măsurilor

De asemenea, Violeta Alexandru spune că, în cazul în care măsurile nu sunt respectate, închiderea teraselor și a cluburilor este inevitabilă. 

”Acolo unde există genul acesta de activitate, care presupune aglomerație, acolo trebuie să vină și mesajul nostru mai puternic și anume o mai bună organizare pentru a putea evita închiderea cluburilor. Nu ne dorim închiderea lor”, a concluzionat ministrul Muncii. 

Pe de altă parte însă, sunt administratorii de terase care declară că o astfel de măsură le-ar distruge complet afacerea. 

”Deja suntem afectați noi și celelalte terase deoarece, statistic, vânzările au scăzut cu peste 60% față de anul trecut, iar faptul că ei ar putea să închidă din nou terasele ar fi ca și cum ne-ar omorî pe noi, cei cu terase, mai ales financiar.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru terase
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close