Antena 3 CNN Actualitate Social Generalul Abraham explică de ce trebuie deshumat Condrea

Generalul Abraham explică de ce trebuie deshumat Condrea

Generalul Abraham explică de ce trebuie deshumat Condrea
de M.Z.    |    04 Iun 2016   •   21:55

Generalul Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române, este de părere că trupul lui Dan Condrea va fi deshumat, având în vedere rapiditatea cu care s-a desfășurat filmul evenimentelor, dar și problema moștenirii.

”Aproape în mod sigur vor apărea elemente pentru a fi necesară deshumarea, atât pentru cauza morții, dar și pentru persoanele care urmează să-l moștenească”, a spus generalul Pavel Abraham, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Totodată, Abraham a adus în discuție și rapiditatea cu care s-a desfășurat firul evenimentelor, începând cu graba cu care s-au strâns resturile mașinii și durata scurtă de la deces și până la ziua înmormântării lui Condrea.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close