Antena 3 CNN Actualitate Prefectul Gheorghe Cojanu, "dialog" halucinant cu ziariştii după ce preşedintele l-a desfiinţat public. "Aţi fost demis? -Nu ştiu unde mi-e maşina..."

Prefectul Gheorghe Cojanu, "dialog" halucinant cu ziariştii după ce preşedintele l-a desfiinţat public. "Aţi fost demis? -Nu ştiu unde mi-e maşina..."

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, l-a luat pe "nu comentez" în braţe după ce preşedintele Iohnnis i-a calificat prestaţia din ultimele zile drept "intolerabilă" iar pe surse a apărut informaţia că premierul Orban îl va demite.

Prefectul Gheorghe Cojanu, "dialog" halucinant cu ziariştii după ce preşedintele l-a desfiinţat public. "Aţi fost demis? -Nu ştiu unde mi-e maşina..."
de Adrian Iclozan    |    19 Oct 2020   •   23:40

Cojanu a participat, la Prefectură, la şedinţa Comitentului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU), la o zi după ce, într-un dialog cu ziariştii, a spus că nu cunoaşte situaţia curentă a cazurilor de coronavirus în Bucureşti, întrucât se află "la cumpărături", la multe ore după ce datele oficiale fuseseră comunicate public.

CMSU însuşi a transmis, luni, informaţii contradictorii, comunicând, într-o primă instanţă, că inclusiv creşele şi afterschool-urile se închid, pentru a reveni şi a difuza ulterior informaţia că aceste unităţi nu sunt vizate de suspendarea activităţilor prezenţiale.

Cojanu a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor, legitime în contextul în care tocmai au fost instituite noi restricţii, iar singura sa preocupare a fost să se ascundă în maşină.

Întreaga scenă şi transcrierea "dialogului", în clipul următor

(Jurnalist) -Aţi fost demis?

(Prefect) -Nu ştiu pe unde Dumnezeu e maşina...

(Jurnalist) -Cum comentaţi declaraţiile domnului preşedinte la adresa dumneavoastră?

(Prefect) -După cum vedeţi, nu comentez nimic

(Jurnalist) -De ce aţi spus iniţial că se închid creşele şi apoi ...?

(Prefect) -Vă rog frumos, nu am nimic de declarat.

(Jurnalist) Preşedintele a spus că aţi avut o atitudine inacceptabilă, cum comentaţi?

(Prefect) ....

(Jurnalist) -Nu le transmiteţi nimic bucureştenilor?

(Prefect) -Nu am nimic de declarat.

(Jurnalist) -Cât despre restricţii?

(Prefectul reuşeşte, în sfârşit, să se urce în maşină şi să închidă uşa).

×
Subiecte în articol: Gheorghe Cojanu demitere
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close