Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali: 'O să plece toți! Va rămâne o țară plină de bătrâni și părăsită!'

Gigi Becali: 'O să plece toți! Va rămâne o țară plină de bătrâni și părăsită!'

George Becali trage un semnal de alarmă cu privire la situația României după criza de coronavirus. Latifundiarul susține că dacă guvernanții nu vor investi în Economie, vom rămâne doar o țară de bătrâni și părăsită.

Gigi Becali: 'O să plece toți! Va rămâne o țară plină de bătrâni și părăsită!'
Sursa foto: foto- Agerpres
10 Apr 2020   •   18:35

”Ascultare e una din atributele și calitățile unui om. Dacă autoritățile au dat această lege trebuie să respectăm ordonanțele date de ele. Hristos e în inimă, nu însemană că dacă nu mergem la cimitir sau biserică se întâmplă ceva. Credința e în inimă.

Dumnezeu când vede dragostea ta, ai mai mult de câștigat. Mai multă biruință ai.

Eu atenționez pe guvernanții României: 2 milioane de șomeri. Dacă nu vor băga infuzie de bani, de zeci de milioane de euro, o să vedeți peste cinci-șase luni...vor băga bani Italia, Franța și atunci toți șomerii noștri vor pleca și ăia și rămânem doar cu bătrâni în țară și o să rămânem o țară părăsită. Atenționez guvernanții, bagați bani în Economie, că o să rămânem părăsiți și doar cu bătrâni în țară.

Franța, Italia, vor atrage forțe de muncă, îi vor atrage pe români, au meserii de sclavi pe care nu le pot face ei”, a zis Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali guvern coronavirus economie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close