Antena 3 CNN Actualitate Green Deal aduce noua ordine climatică, iar România va trebui să participe activ la procesul de schimbare

Green Deal aduce noua ordine climatică, iar România va trebui să participe activ la procesul de schimbare

Europa are nevoie de o regândire a modului în care este abordată problema schimbărilor climatice. Noul Pact European pentru Mediu, celebrul Green Deal, va însemna pentru europeni schimbări nebănuite în următorii ani, schimbări care ne vor afecta inclusiv pe noi.

Green Deal aduce noua ordine climatică, iar România va trebui să participe activ la procesul de schimbare
Sursa foto: Antena 3
26 Feb 2020   •   12:07

Mâncarea s-ar putea scumpi, multe locuri de muncă vor dispărea iar energia electrică va fi obţinută din resurse regenerabile. Nu este un scenariu, ci viitorul apropiat. Iar Romania va trebui să participe activ la acest proces de schimbare.

Nu doar agricultura va fi vizata de schimbari drastice. Totul de la energie, păduri, până la poluare vor avea abordări drastic revizuite astfel încat Europa să devină continentul cu zero emisii de carbon în următorii ani.

Specialiștii vorbesc despre o nouă ordine climatică.

Mai mult, cataloghează Green Deal ca pe un salt în istorie, iar Ursula Von der Leyen, președinta Comisiei Europene, a declarat ca acesta este similar primului pas făcut de om pe Lună.

 

×
Subiecte în articol: green deal carmen avram
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close