Antena 3 CNN Actualitate Hoții care au spart casa fiului lui Bădălău (PSD), prinși. Cum a intrat pe fir Poliţia

Hoții care au spart casa fiului lui Bădălău (PSD), prinși. Cum a intrat pe fir Poliţia

Hoţii care i-au spart casa lui Gabi Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălu, şi au intrat în locuinţa acestuia, la începutul anului, au fost prinşi şi, potrivit primelor informaţii, este vorba despre două persoane din Bolintin.

Hoții care au spart casa fiului lui Bădălău (PSD), prinși. Cum a intrat pe fir Poliţia
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    13 Aug 2020   •   09:58

La începutul acestui an, hoţii au spart vila din Bolintin a lui Gabi Bădălău, fiul politicianului Niculae Bădălău. Atunci, hoţii au pătruns în casă, au furat bunuri în valoare de 50.000 de euro, 15 ceasuri, dintre care două de aur şi bani cash, 30.000 de euro.

Cum a intrat Poliţia pe fir

Hoţii care au spart casa lui Bădălău ar fi fost prinşi, potrivit informaţiilor Antena 3. Prinderea lor a fost simplă. În urmă cu două săptămâni, ei au mers cu două ceasuri de lux la un amanet din Bucureşti, ca să le verifice, să vadă dacă sunt originale sau nişte falsuri.

Cei de la amanet le-au spus că sunt originale, le-au spus valoarea lor şi, apoi, au sunat la 112, pentru că li s-a părut ceva suspect, mai ales că erau bunuri de peste 50.000 de euro.

Hoții care au spart casa lui Gabi Bădălău, prinși

Aşa au intrat pe fir poliţiştii ilfoveni şi au reuşit să dea de urma indivizilor care i-au spart casa lui Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău, în proces de divorţ

Acum, urmează ca ei să fie audiaţi şi pentru faptele lor vor ajunge, cel mai probabil, după gratii. Bunurile furate nu s-au recuperat în totalitate, iar prejudiciul total se ridică la circa 80.000 de euro.

Gabi Bădălău, fiul politicianului Nicolae Bădălău, a divorţat recent de cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu cu care se află în proces, în care se discută custodia copiilor, dar și partajul.

Şi locuinţa lui Niculae Bădălău, din Bolintin Vale, a fost spartă de hoţi în noiembrie 2018, iar senatorului i s-au furat bani şi un pistol. Hoţii nu au fost prinşi, în cazul său.

×
Subiecte în articol: Gabi Badalau hoti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close