Antena 3 CNN Actualitate Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu, 68 de ani de viaţă de cuplu. "Cât timp suntem împreună, este foarte bine!"

Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu, 68 de ani de viaţă de cuplu. "Cât timp suntem împreună, este foarte bine!"

Împreună acasă şi pe scena, vreme de aproape şapte decenii. Cât o viaţă de om. Este povestea succintă a cuplului de artişti Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu, care au scris istorie pe scenă, în cinema şi pe micul ecran.

Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu, 68 de ani de viaţă de cuplu. "Cât timp suntem împreună, este foarte bine!"
de Florentina Fântânaru    |    01 Dec 2020   •   22:10

S-au cunoscut la Reşiţa şi au cunoscut consacrarea în Bucureşti. Au împlinit anul acesta 68 de ani de convieţuire. Se potriveşte perfect, în cazul lor, titlul piesei lui Aflred de Musset: Cu dragostea nu-i de glumit!

"Profităm de momentul acesta şi urmăm pentru patria noastră iubită şi frumoasă tot ce este mai bun pe lume şi să avem parte să ne bucurăm alături câtă existenţă vom mai avea. La mulţi ani, naţiune", este mesajul transmis de Ileana Stana-Ionescu prin intermediul Antena 3. 

"Atâta timp cât suntem împreună, este foarte bine. Sunt vremuri care ne-au afectat pe toţi. Să avem înţelepciunea să le trecem cu bine", a completat Andrei Ionescu

×
Subiecte în articol: Ileana Stana Ionescu Andrei Ionescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close