Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la protestul din Piaţa Victoriei! Viorel Cataramă despre coronavirus: ''Există, dar nu e atât de periculos''

Imagini de la protestul din Piaţa Victoriei! Viorel Cataramă despre coronavirus: ''Există, dar nu e atât de periculos''

La doi ani de la protestul din 10 august, peste 500 de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei, unde şi-au strigat nemulţumirile. Printre protestatari a fost şi Viorel Cataramă, care a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre modul în care este gestionată pandemia de COVID-19.

Imagini de la protestul din Piaţa Victoriei! Viorel Cataramă despre coronavirus: ''Există, dar nu e atât de periculos''
de Iulia Gorgorin    |    10 Aug 2020   •   22:27

Viorel Cataramă a fost prezent la protestul din faţa Guvernului, unde a spus că mulţi români au drepturile şi libertăţile încălcate.

Cât despre noul coronavirus, omul de afaceri este de părere că el există, însă nu este atât de periculos.

 Aceiaşi oameni care voiau să o linşeze pe Doina Cornea în anii '90 se opun acţiunii noastre. Ne critică, ne jignesc, vor să ne aresteze, vor să ne ia libertăţile, vor să ne confişte proprietăţile. Şi noi nu suntem de acord. Noi reprezentăm câteva milioane de români care consideră că libertatea este mai presus decât viaţa.

Sunt şi alţi români, trebuie să recunosc, care consideră că viaţa este mai importantă decât libertatea. E o chestiune de opţiune. Noi respectăm, dar nu suntem de acord. Vreau să fie foarte clar. Aici în piaţă, noi nu am îndemnat oamenii să nu respecte legea. Nu i-am incitat, nu le-am spus să facă lucrurile probabile.

Noi luptăm pentru drepturi şi libertăţi, pentru că degeaba ai o viaţă chinuită, dacă nu ai libertate.

Virusul există, dar nu este atât de periculos pe cât ni se spune!

Există alte metode certificate de ţări precum Suedia şi altele, care nu au suspendat libertăţile. Sunt români care de cinci luni nu lucrează, sunt în pragul sărăciei, a foametei. Sunt oameni în pragul nebuniei, a sinuciderii, a violenţei domestice. Copiii nu merg la şcoală, mulţi români au drepturile şi libertăţile încălcate şi cu acest lucru noi nu suntem de acord.  Victor Cataramă: Noi nu luptăm decât pentru drepturi şi libertăţi!

Viorel Cataramă spune că suntem într-o dictatură groaznică

Un director de spital, membru al nomenclaturii politice discuta şi spunea foarte clar de dictatura medicală, iar astăzi primul vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, Rareş Bogdan susţine că cei care nu cred în ceea ce spun autorităţile şi nu cred în gravitatea pandemiei trebuie să fie arestaţi.

Deci suntem într-o dicatură în care reprezentanţi de frunte ai clasei politice nu numai că ne ameninţă, dar trec la fapte şi asta este de o gravitate extremă. Când un prim vicepreşedinte, un europarlamentar susţine că românii de frică, pentru că sunt proşti şi idioţi acceptă orice li se spune şi din acest motiv cei care îndrăznesc să vorbească cu românii trebuie să fie arestaţi, suntem într-o dictatură groaznică pe care eu şi cele câteva milioane de români care ne susţin şi cele câteva sute care am fost astăzi în Piaţă, nu acceptăm!

Vom lupta cu preţul vieţii să ne menţinem drepturile şi libertăţile intacte şi o viaţă normală!

În total au fost 500 de persoane. Au mai fost şi persoane care s-au alăturat pe parcurs. A venit şi o echipă de tineri entuziaşti, membri ai galeriei echipelor de fotbal. Foarte politicoşi şi foarte bine crescuţi şi educaţi. A fost un moment de sărbătoare. Am putut să spunem ce avem pe suflet. Cine vrea să ne asculte ne poate asculta, cine nu vrea să ne asculte, nu ne ascultă. Noi respectăm opiniile celorlalţi, dar nu acceptăm şi nu vom accepta şi vom lupta cu preţul vieţii să avem drepturi şi libertăţi şi viaţă normală.

Acest virus, deşi există, nu justifică măsurile de distrugere a economiei româneşti şi de nenorocire a câtorva milioane de români!

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama protest
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close