Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiul care a pus pe jar jumătate de Capitală şi localităţi limitrofe nu a fost lichidat (Foto, Video)

Incendiul care a pus pe jar jumătate de Capitală şi localităţi limitrofe nu a fost lichidat (Foto, Video)

Incendiul care a pus pe jar în această dimineaţă jumătate de Capitală şi câteva localităţi limitrofe nu a fost încă lichidat.

Incendiul care a pus pe jar jumătate de Capitală şi localităţi limitrofe nu a fost lichidat (Foto, Video)
de M.Z.    |    08 Apr 2020   •   12:02

Comisarii Gărzii de Mediu fac controale miercuri dimineaţa la locul respectiv.

Pompierii înceracă să stingă incendiul de vegetaţie care arde mocnit pe o suprafaţă de aproximativ 20.000 de metri pătraţi. 

Ei acţionează cu şase autospeciale, iar mirosul este aproape insuportabil.

Pe aceste teren incendiat se află dejecţii de la o fostă fermă de porci, iar arderea lor degajează un miros specific şi un fum înecăcios.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut intervenţia Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în cazul poluării masive semnalate miercuri dimineaţă în Capitală şi câteva comune din jur.

A fost o poluare extremă şi miercuri dis de dimineaţă în nordul Capitalei, dar şi în comunele Mogoşoaia, Corbeanca şi Periş.

Încă de la primele ore ale dimineţii, se simţea un aer irespirabil şi oamenii au început fie să iasă cu maşinile pe stradă să vadă ce să întâmplă, fie să posteze pe reţele de socializare.

Incendiul care a pus pe jar jumătate de Capitală şi localităţi limitrofe nu a fost lichidat (Video)

×
Subiecte în articol: incendiu peris poluare
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close