Antena 3 CNN Actualitate Imagini șocante! Momentul în care o adolescentă este spulberată pe trecerea de pietoni, la Cluj

Imagini șocante! Momentul în care o adolescentă este spulberată pe trecerea de pietoni, la Cluj

Imagini șocante! Momentul în care o adolescentă este spulberată pe trecerea de pietoni, la Cluj
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Dec 2019   •   08:28

Impact șocant surprins de camerele de supraveghere din Cluj. O fată de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital și se luptă să supraviețuiască, după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni.

La volan se afla un cetățean german în vârstă de 82 de ani. Șoferul a oprit mașina la 100 de metri de la locul impactului.

„Conducător auto, cetățean german, de 82 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din Bobâlna, județul Cluj care se afla în traversare regulementară, (...) a acroșat-o cu partea din față și a oprit la aproximativ 100 m după producerea impactului”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului fata a fost rănită grav, fiind transportată la spital. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Traficul în zona accidentului nu a fost afectat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close