Antena 3 CNN Actualitate Imunologul-șef al SUA, despre pandemia COVID-19: Se vede luminița de la capătul tunelului

Imunologul-șef al SUA, despre pandemia COVID-19: Se vede luminița de la capătul tunelului

 ”Va fi o săptămână rea”, cu o ”escaladare” a bilanţurilor macabre, a subliniat epidemiologul Anthony Fauci, care consiliază Casa Albă în reacţia faţă de criză. 

Imunologul-șef al SUA, despre pandemia COVID-19: Se vede luminița de la capătul tunelului
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    06 Apr 2020   •   22:36

”Întâmpinăm dificultăţi în a controla” epidemia, a recunoscut el.

'Cum se poate să spui în aceeași frază că va fi o săptămână grea și totuși să vorbești despre lumina de la capătul tunelului, să te contrazici singur, dar nu e chiar așa. Are legătură cu ceea ce am explicat anterior despre decalaj și când te uiți la indicatori, când vezi o aplatizare a numărului de cazuri și nu înțelegi ce înseamnă cu adevărat acest lucru decât două săptămâni mai târziu.

Așadar, în acest moment vedem, cum am spus cu toții, corect, că probabil va fi o săptămână cu adevărat proastă. Aceasta este o reflecție a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni și jumătate.

Deci dacă începem să vedem o aplatizare sau stabilizare a cazurilor ceea ce auziți despre lumina potențială de la capătul tunelului nu îndepărtează faptul că mâine sau a doua zi lucrurile vor arăta foarte prost. Vorbim întotdeauna de un decalaj de două săptămâni și jumătate', a mai spus Anthony Fauci, imunologul-șef al SUA.

Imunologul-șef al SUA: Se vede luminița de la capătul tunelului

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close