Antena 3 CNN Actualitate Incident bizar în Constanţa. Unui şofer i-a explodat cauciucul în mers. Când s-a dat jos să verifice, i-a bubuit şi airbagul

Incident bizar în Constanţa. Unui şofer i-a explodat cauciucul în mers. Când s-a dat jos să verifice, i-a bubuit şi airbagul

Un incident ieşit din comun a avut loc la Constanţa. Un şofer aflat în mers, pe un bulevard mare din centrul oraşului, a trăit spaima vieţii lui când un zgomot asurzitor a venit dinspre roata dreapta faţă. Omul a oprit maşina în siguranţă şi când a coborât să verifice ce s-a întâmplat, i s-a declanşat şi airbagul din volan.

Incident bizar în Constanţa. Unui şofer i-a explodat cauciucul în mers. Când s-a dat jos să verifice, i-a bubuit şi airbagul
de Claudia Popovici    |    26 Sep 2020   •   18:00

Este o zi pe care tânărul şofer nu o va uita vreodată. Aflat la plimbare, cu maşina, pe bulevardul 1 mai din Constanţa - zona Gării, acesta a trăit o spaim soră cu moartea.

La un moment dat, o bubuitură extrem de puternică s-a auzit venind dinspre roata dreapta faţă iar zgomotul s-a auzit în tot cartierul.

Norocul şoferului a fost că abia plecase de la semafor şi nu avea viteză mare, aşa că a putut opri maşina în siguranţă.

Exact în momentul în care s-a dat jos să verifice ce s-a întâmplat la roată, i-a bubuit şi airbagul aflat la volan. Tânărul a rămas în stare de şoc câteva minute, neştiind dacă va mai exploda şi altceva la maşină, un BMW, model mai vechi.

În cele din urmă, şoferul s-a liniştit şi şi-a chemat un prieten pentru a-l ajuta să schimbe caucicul explodat şi să tracteze maşina la un service, pentru a înlocui şi airbagul.

Specialiştii auto atrag atenţia că la maşinile vechi, problemele tehnice se ţin lanţ şi le recomandă proprietarilor acestor rable să le verifice atent înainte să iasă cu ele în trafic, altfel pot provoca accidente grave.

 

×
Subiecte în articol: cauciuc explozie Constanța
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close