Antena 3 CNN Actualitate Informație îngrijorătoare de ultimă oră. Zeci de militari NATO, uciși de forțele Siriei și Rusiei

Informație îngrijorătoare de ultimă oră. Zeci de militari NATO, uciși de forțele Siriei și Rusiei

În urma unui incident militar extrem de grav la granița Turciei cu Siria. Forțele rusești și siriene au ucis în această noapte 33 de militari ai Turciei. 

Informație îngrijorătoare de ultimă oră. Zeci de militari NATO, uciși de forțele Siriei și Rusiei
28 Feb 2020   •   19:46

Președintele Erdogan a declarat că în urma acestui incident, Turcia va da drumul milioanelor de imigranți sirieni din Turica spre Europa. Declarația înspăimântă toată Europa.

În controlul Turciei sunt patru milioane de refugiați din Siria. Turcia are un acord cu Uniunea Europeană. Primește câteva zeci de miliarde de euro pentru a-i ține pe imigranți la granița sa și pentru a nu le da drumul.

Aseară când turcii au făcut o incursie și au avut un conflict major cu forțe ale Federației Ruse, în această lovitură rușii și turcii s-au confruntat și 33 de militari NATO turci au murit.

Turcia a zis că dacă Uniunea Europeană, aliații lor, nu pun presiune pe Siria să oprească măcelul, ei vor da drumul la toți refugiații din Europa. Măsura a fost pusă în aplicare.

Filiera de plecare a refugiaților din Siria către Europa e prin insulele grecești, Bulgaria, România, Serbia, mai departe către Uniunea Europeană.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close