Antena 3 CNN Actualitate Înmormântare cu alai şi lăutari în Constanța. Participanții vor primi amenzi pentru nerespectarea măsurilor

Înmormântare cu alai şi lăutari în Constanța. Participanții vor primi amenzi pentru nerespectarea măsurilor

Imagini scandaloase surprinse în Constanţa, unde a avut loc o înmormantare cu alai şi lăutari.

Înmormântare cu alai şi lăutari în Constanța. Participanții vor primi amenzi pentru nerespectarea măsurilor
04 Iun 2020   •   09:01

Desi România e in continuare sub restrictiile impuse de pandemia de Covid-19, niciunul dintre participanti nu purta mască şi nici nu respecta distanţarea socială.

Cortegiul funerar s-a plimbat pe mai multe străzi din oraş. Doi dintre participantii la inmormantare au fost amendaţi pentru că nu se aflau in autoizolare, desi se intorsesera recent din strainatate.

Deşi în Starea de Alertă la înmormântări pot participa cel mult 16 persoane, în imaginile revoltătoare se poate observa că participanţii depăşesc numărul permis. Aceştia nu aveau măşti de protecţie şi nu respectau distanţarea socială. În plus, cortegiul funerar a trecut prin mai multe străzi din oraş.

Imaginile au ajuns şi pe mâna poliţiştilor. Doi dintre participanţi au fost amendaţi pentru că nu au respectat izolarea la domiciliu, după ce se întorseseră de curând din străinătate.

Autorităţile urmează să-i identifice şi să-i sancţioneze şi pe ceilalţi participanţi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie.

Înmormântare cu alai și lăutari în Constanța. Participanții vor primi amenzi petru nerespectarea măsurilor

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close