Antena 3 CNN Actualitate „Insula lui Dragnea”, lovitură de proporții. Decizie favorabilă pentru Sevil Shhaideh

„Insula lui Dragnea”, lovitură de proporții. Decizie favorabilă pentru Sevil Shhaideh

„Insula lui Dragnea”, lovitură de proporții. Decizie favorabilă pentru Sevil Shhaideh
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    20 Sep 2019   •   22:23

Judecătorii de la Tribunalul București au ridicat sechestrul pus pe averea lui Sevil Shhaideh, judecată în dosarul „Belina” pentru abuz în serviciu.

„Dosarul „Belina” a ajuns la un prejudiciu de 500.000 RON. Avocata lui Sevil Shhaideh a făcut o cerere în instanță pentru că s-a micșorat acest prejudiciu să îi fie ridicată oprirea de pe salariu și de pe conturi, pentru că erau puse sub sechestru alte bunuri imobile și terenuri.

Judecătorii au considerat că nu va mai trebui să fie deloc un sechestru și nu au ridicat doar oprirea cerută de avocată, ci au ridicat tot sechestrul din acest dosar”, a spus Berta Popescu, vineri seară la Antena 3, la emisiunea „Exces de putere”.

„Sechestrul a fost ridicat de judecătorii de la Tribunalul București, vedem dacă cei de la Curtea de Apel vor menține decizia”, a mai spus Berta Popescu.

Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie în dosarul „Belina”, fiind acuzată de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Citiți și:

Tribunalul București respinge cererea depusă de Sevil Shhaideh, cu privire la audierea lui Toni Greblă și Eugen Nicolicea

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close