Antena 3 CNN Actualitate Interlopi live pe Facebook, invitație pentru polițiști la petrecere: "Vă răsturnăm!"

Interlopi live pe Facebook, invitație pentru polițiști la petrecere: "Vă răsturnăm!"

Interlopii prind din ce în ce mai mult curaj. I-au invitat direct pe poliţişti la o petrecere. Totul s-a petrecut în comuna Bolintin Vale.

Interlopi live pe Facebook, invitație pentru polițiști la petrecere: "Vă răsturnăm!"
Sursa foto: Facebook
04 Aug 2020   •   14:10

Mai multi indivizi puşi pe distractie au dat muzica tare şi au transmis live cheful pe reţelele de socializare, îndemnându-i pe poliţişti să participe sau să intervină.

Numai că petrecerea nu le-a fost deranjată. Poliţia nu a aflat de invitaţie, aşa că nu s-a prezentat. Dar s-a autosesizat.

Cum cheamă interlopii Poliția la chef în pandemie

Având în vedere imaginile care au apărut pe o rețea de socializare, polițiștii IPJ Giurgiu s-au seizat din oficiu și desfășoara activități pentru identificarea persoanelor și dispunerea măsurilor legale”, este mesajul transmis de autorități.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o stradă din București

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un nod de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, întregul conflict ar fi pornit de la un joc de barbut. În trecut, Emi Pian a mai fost implicat în conflicte legate tot de jocul de barbut. 

El obişnuia să împrumute cu dobândă, între 10 şi 35%, persoane care pierdeau la barbut, se arată în documentele de condamnare ale acestuia, după un incident din anul 2016. 

Citiți și:

De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală

×
Subiecte în articol: petrecere politisti interlopi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close