Antena 3 CNN Actualitate Locale Interviu cu primarul comunei unde a mers italianul infectat cu coronavirus - VIDEO

Interviu cu primarul comunei unde a mers italianul infectat cu coronavirus - VIDEO

Vestea că cetăţeanul italian a fost în comuna lor le dă fiori reci localnicilor din Drăguţeşti. Primarul comunei le cere tuturor celor care au intrat în contact cu Cesare Emendatori să-şi facă urgent analizele. Primii testaţi sunt angajaţii Primăriei, unde cetăţeanul străin a fost să-şi achite taxele şi impozitele locale.

Interviu cu primarul comunei unde a mers italianul infectat cu coronavirus - VIDEO
26 Feb 2020   •   18:23

Primarul din Drăguţeşti a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre cetăţeanul italian diagnosticat cu gripă nouă şi persoanele din comună, cu care acesta a intrat în contact.

Edilul a spus că angajaţii Primăriei au fost testaţi şi aşteapă rezultatele pentru a afla dacă oamenii au fost sau nu infectaţi cu coronavirus.

Bărbatul a fost însoţit de un amic, tot italian, şi a stat în ţara noastră şase zile, timp în care a fost extrem de activ şi a vizitat mai multe localităţi, unde s-a întâlnit cu cel puţin câteva zeci de oameni.

 ''Avem patru angajați care au cerut să li se facă analizele preventiv. Le era teamă. O doamnă chiar are probleme cu inima şi cred că a făcut atac de panică. Au fost aproape de persoana respectivă, nu foarte aproape, dar să fim siguri că nu sunt probleme, li se fac analize respectivelor persoane şi aşteptăm confirmarea sau infirmarea viruslui'', a spus Dumitru Popescu, primar Drăguţeşti.

Ce apel face primarul comunei unde a mers italianul infectat cu coronavirus

Urmăriţi în exclusivitate filmul vizitei în România a cetăţeanului italian diagnosticat cu gripă nouă.

Şapte stewardese care au lucrat în avionul cu care a călătorit italianul au fost plasate în carantină.

De asemenea, o femeie, medic italian, a mers la centrul de carantină din Craiova din proprie iniţiativă şi a anunţat autorităţile că a fost în avion când italianul confirmat cu infecţie de coronavirus a venit in Craiova, pe 18 februarie.

Membrii echipajului de pe avionul cu care a călătorit italianul, în carantină

×
Subiecte în articol: coronavirus dragutesti Gorj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close