Antena 3 CNN Actualitate Interviu emoționant cu maestrul Dorel Vișan: "Am ajuns la o concluzie tristă: Nu mai am cui da un telefon!"

Interviu emoționant cu maestrul Dorel Vișan: "Am ajuns la o concluzie tristă: Nu mai am cui da un telefon!"

Maestrul Dorel Vișan își petrece mare parte din pandemie pe unul dintre dealurile din Martinești, la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, acolo unde, pe o gură de rai, se gospodărește din propria grădină. Spune însă cu amar că-i lipsesc scena, platourile de filmare și prietenii, care parte din unii dintre ei nu mai sunt.

Interviu emoționant cu maestrul Dorel Vișan: "Am ajuns la o concluzie tristă: Nu mai am cui da un telefon!"
de Dan Gabor    |    11 Aug 2020   •   18:00

Orele petrecute în bătătura marelui actor au trecut pe neștiute, dar așa am aflat, prin vorbe de duh împletite cu povestiri despre darurile naturii că maestrul s-a născut a doua oară în căsuța de pe deal care, surpriză, nu este cea a copilăriei sale.

"Aici m-am născut din nou, pentru că în satul unde au stat părinții mei, acolo stă o cumnată de-a mea, și nu am vrut să mă duc acolo că era și drumul mai rău și mai departe. Am venit pentru stupi aici", a spus maestrul.

Dorel Vișan afirmă că este îndrăgostit de agricultură de când se știe.

"Orice vrei să ai trebuie să iubești. Dacă crești un cățel sau o oaie sau un iepure, dacă nu le iubești nu se fac cum trebuie. iar lucrul acesta cu pământul are un sens cosmic. De aia se lucrează cu mâna. Uite, mâinile mele sunt de țăran.

De domeniul cosmicului este și căsuța de pe deal. Marele actor Dorel Visan spune că resimte izolarea în pandemie ca pe o deprofesionalizare.

 

×
Subiecte în articol: Dorel Vişan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close