Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, la deschiderea unui tronson de autostradă: Nu am venit pentru festivisme. Vă rog să înțelegeți de ce sunt aici!

Iohannis, la deschiderea unui tronson de autostradă: Nu am venit pentru festivisme. Vă rog să înțelegeți de ce sunt aici!

Aflat la deschiderea unui tronson de pe autostrada A3, președintele Klaus Iohannis a dorit să precizeze că este acolo doar pentru a trage un semnal de alarmă. ”Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură”.

Iohannis, la deschiderea unui tronson de autostradă: Nu am venit pentru festivisme. Vă rog să înțelegeți de ce sunt aici!
Sursa foto: Presidency
de Laura Dinu    |    18 Sep 2020   •   14:56

”Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez iarăși de ce s-a rămas în urmă. Cred că prin jurul meu sunt oameni care știu cu toții că de fapt nu s-a prea vrut să se dezvolte infrastructura și acum această paradigmă s-a schimbat. Acum se vrea!”, și-a început președintele discursul. 

”Nu am venit pentru festivisme!”

”Vă rog să înțelegeți bine de ce sunt eu aici astăzi. Nu am venit pentru festivisme și nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal. Am venit pentru a da semnalul că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ținem de termene și trebuie să avansăm mult, mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment nu este un punct terminus. Acest eveniment este un punct intermediar. Este un punct intermediar fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a adăugat Iohannis. 

”Deci, acest eveniment vrea să arate că ne dăm seama de importanța acestor lucrări și ne dăm seama că trebuie să schimbăm ritmul, trebuie să meargă totul mult, mult mai repede.

”Le vom realiza într-un timp surprinzător de scurt!”

Gândiți-vă că, dacă vorbim de lucrări de tip autostradă, avem ambiția să realizăm Autostrada Transilvania, care trebuie finalizată, Autostrada Unirii, Valea Prahovei, Valea Oltului și multe alte lucrări pe care le-am planificat și pe care de data asta, pot să vă asigur, le vom realiza într-un timp surprinzător de scurt! În acest sens, vă doresc tuturor mult succes!” a încheiat președintele.

×
Subiecte în articol: autostrada Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close