Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, predicție pentru turul doi al alegerilor prezidențiale: "O răsturnare cum a fost în 2014 este imposibilă"

Ion Cristoiu, predicție pentru turul doi al alegerilor prezidențiale: "O răsturnare cum a fost în 2014 este imposibilă"

Ion Cristoiu, predicție pentru turul doi al alegerilor prezidențiale: "O răsturnare cum a fost în 2014 este imposibilă"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
11 Noi 2019   •   17:54

Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 ce crede că se va întâmpla în turul doi al alegerilor prezidențiale. Jurnalistul a precizat că nu crede că va exista o răsturnare de situație, prin urmare Klaus Iohannis va câștiga detașat alegerile. 

"E limpede că Mircea Diaconu a luat voturi pesediste ale unor oameni care nu au vrut să voteze cu Viorica Dăncilă și au votat cu el. Cred că și voturile candidatului Ramona Ioana Bruynseels și Cumpănașu se vor duce la Dăncilă. O răsturnare cum a fost în decembrie 2014 este imposibilă". 

"Marea majoritate a celor care au votat cu USR va sta acasă din două motive. Primul e dezamăgirea lor și suspiciunea că e ceva în neregulă. Cu excepția electoratului PNL, care va fi scos de primari, electoratul de dreapta și cel de USR are o problemă dacă Klaus Iohannis nu reușește să convingă că dacă nu se iese la vot câștigă Viorica Dăncilă, foarte multă lume va rămâne acasă. Această uriașă disproporție, cum a fost și la Ponta, e în defavoarea celui de pe locul I". 

×
Subiecte în articol: rasturnare Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close