Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză-şoc în cazul femeii arse într-o valiză. Criminalul este în libertate, iar localnicii din Giurgiu sunt îngroziţi

Ipoteză-şoc în cazul femeii arse într-o valiză. Criminalul este în libertate, iar localnicii din Giurgiu sunt îngroziţi

Ipoteză-şoc în cazul crimei care a îngrozit o ţară întreagă. Trupul unei tinere a fost găsit în flăcări, într-o valiză lăsată pe marginea unui drum din judeţul Giurgiu. Autopsia a dezvăluit că victima a fost bătută până la moarte înainte de a fi incendiată. Anchetatorii fac o paralelă între acest caz şi cel al studentei japoneze ucisă acum opt ani de către un taximetrist care o luase de la aeroport.

Ipoteză-şoc în cazul femeii arse într-o valiză. Criminalul este în libertate, iar localnicii din Giurgiu sunt îngroziţi
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2020   •   19:36

Descoperite macabră, vineri seară, pe un câmp din judeţul Giurgiu. Poliţiştii au fot sesizaţi că este un incendiu, însă s-a descoperit, de fapt, un cadavru.

 Este vorba despre cadavrul carbonizat al unei femei în proporţie de 90%.

 Un şofer de TIR care trecea prin zonă a văzut mai întâi flăcările pe marginea şoselei dintre satele Valea Plopilor şi Ghimpaţi. A oprit şi a încercat să îl stingă. Atunci şi-a dat seama că ar putea avea în faţă un cadavru. Alt şofer a oprit apoi în zonă, inclusiv primarul din Ghimpaţi care a povestit la Antena 3 clipele de coşmar.

Mărturia primarului din Ghimpați, în exclusivitate la Antena 3

''Ieşind din localitatea Valea Plopilor, era un cadavru aici într-o valiză care ardea. Am oprit la faţa locului. Şoferul de TIR a dat maşina înapoi şi văzând că este un cadavru, a sunat la 112. În acelaşi timp a trecut un şofer care lucrează pe Ambulanţă cu un poliţist în maşină, au văzut cazul, au luat extinctorul şi au stins cadavrul'', a spus primarul din Ghimpaţi, în exclusivitate la Antena 3.

Rezultatele autopsiei obţinute în exclusivitate de Antena 3 arată că victima a fost bătută înainte de a fi băgată în valiză. Ipoteza principală este că ucigaşul a dat foc pentru a-şi acoperi urmele.

Tânără incendiată are între 15-25 de ani şi 1,65 m 

Pentru a stabili indentitatea victimei, procurorul de caz a solicitat poliţiştilor o listă cu toate persoanele dispărute din ultima săptămână de la nivelul întregii ţări. În plus, se încearcă reconstrucţia feţei tinerei.

Călăul ei este deocamdată de negăsit, spre teroarea locuitorilor din zonă.

Surse din anchetă vorbesc deocamdată despre două ipoteze

Ucigașul tinerei ar putea fi chiar iubitul său, care, orbit de furie sau gelozie, ar fi ucis-o cu sânge rece. Anchetatorii nu exclud însă nici varianta ca fata să fi făcut autostopul, iar drama să se fi produs pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu cel în maşina căruia s-a urcat. De altfel, autoritățile cred că fata locuia pe o rază de 150 de kilometri de la locul în care a fost găsită.

×
Subiecte în articol: crima Giurgiu femeie valiza
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close