Antena 3 CNN Actualitate Justiție Judecătorii au respins eliberarea lui Liviu Dragnea. Avocat: „Legal, recursul trebuia admis”

Judecătorii au respins eliberarea lui Liviu Dragnea. Avocat: „Legal, recursul trebuia admis”

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins marţi recursul în casaţie depus de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Judecătorii au respins eliberarea lui Liviu Dragnea. Avocat: „Legal, recursul trebuia admis”
de S.T.    |    21 Ian 2020   •   13:41

„Din punctul meu de vedere, legal, ar fi trebuit admis. Eu l-am susținut cu tărie și cred în ceea ce am susținut. Ca un cetățean al acestei țări pot să merg mai departe să spun: o fi politic, nu o fi. Ne întrebăm ce putem”, a spus Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a mai deschis alte două procese prin care încearcă să scape de condamnare, la Tribunalul Bucureşti şi Instanţa supremă, iar dezbaterile sunt programate săptămâna viitoare.

„Eu aștept să fie o judecată în temeiul legii și fondată”, a spus avocatul său, marți, la Antena 3.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins, marţi, recursul în casaţie promovat de Liviu Dragnea, prin care fostul lider al PSD solicita să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive.

Decizia instanţei este definitivă.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Flavia Teodosiu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close